Interieur en architectuur

“ Het finetunen van het beeld, zodat ook de allerkleinste details kloppen”

Het fotograferen van interieur en architectuur is een constante zoektocht naar hoe je een 3D-beeld zo goed mogelijk over kan brengen op 2D. We willen de sfeer van het gebouw vangen, laten zien dat het leeft en ademt. 

Foodfotografie

“ Het creëren van beelden waarvan je honger krijgt”

Als uitgangspunt bij foodfotografie nemen we altijd dat de beelden de kijker trek of dorst moeten bezorgen. Het tweedimensionale beeld moet er smakelijk uitzien. Dat kan alleen met haarscherp beeld, heldere kleuren, een passende setting en oog voor detail.

Productfotografie

“ Het product is de held die optimaal in de schijnwerpers wordt geplaatst”

Bij productfotografie brengen we de essentie van het product haarscherp in beeld. Hierbij gaan we op zoek naar de kerneigenschappen van producten en vergroten deze uit, zodat ze altijd op een levendige manier worden afgebeeld.

Sfeerfotografie

“ Sfeerfotografie draait om het kader waarbinnen een product optimaal gedijt ”

Hierbij staat de sfeer waarbinnen een product gebruikt wordt centraal. De aandacht ligt op de beleving, op het creëren van een sfeer die past bij de doelgroep.


Bedrijfsreportage

" De eerste indruk maak je maar een keer"

Bij een bedrijfsreportage willen we laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Wij zorgen er letterlijk voor dat alles klopt. En dat is meer dan mooie plaatjes maken. Met oog voor detail brengen we de kracht van jouw dienst of product in beeld. 

Beeldbewerking

“ Het creëren van het perfecte beeld”

Beeldbewerking is een belangrijk element van eigentijdse fotografie: met de juiste visie retoucheren, optimaliseren of vrijstaand maken. We weten precies wat nodig is om een beeld eruit te laten springen.